NIEUW, de Betty Edwards methode, leer tekenen.

Deze meerdaagse workshop is in juni 2023 met veel succes gegeven. Als je interesse hebt dan mag je mailen, bij voldoende deelnemers plannen we nieuwe datums in. 

Deze meerdaagse workshop is voor beginners maar zeker ook voor kunstenaars met ervaring ter verbreding van je vaardigheden, inzichten en nieuwe inspiratie. Deze methode komt ook van pas als je docent ben of creatief therapeut, zo kan je het geleerde weer toepassen in de praktijk.

De visie is dat iedereen kan leren tekenen. In het dagelijks leven gebruiken we vooral de linkerhersenhelft. Maar het vermogen om goed waar te nemen en te tekenen zit in onze rechterhersenhelft. Met deze lesmethode leer je om te schakelen van je linker naar je rechterhersenhelft. In deze twee weekenden leer je stap voor stap de benodigde vaardigheden en dan gebeuren er kleine wonderen.

Zie de foto van het zelfportret die bij Sabina in de les, bij dag 1 en op de laatste dag is gemaakt. (door een absolute beginner)


Tekenen kan iedereen leren, het is een vaardigheid. Ook als je al langer aan het tekenen of schilderen ben kan deze methode een verrijking zijn en je weer een stap verder brengen in je ontwikkeling. 
Deze workshop bestaat uit 33 uur tekenlessen.


Deze cursus wordt gegeven door Sabina Kiss, een ervaren docent in deze methode. Dit vind plaats in een sfeervol atelier De Bree 13 in Nieuwerbrug, gelegen aan de A12 tussen Bodegraven en Woerden.