Schrijf in mijn gastenboek
  • Elizabeth van der Ben (8 april 2018): Ik heb de schilderlessen met plezier gevolgd. Veel geleerd over licht en donker, schaduw, diepte, etc. Heb best wel veel geschilderd in een jaar. Vond het erg leuk! Ook interessant om te zien hoe en wat de anderen in de groep schilderen. Erg leerzaam. Even de tijd nemen om bij anderen te kijken. Ik ben nu gestopt, want het moestuinseizoen gaat beginnen. Best druk. Daarnaast vind ik het ook leuk om andere creatieve dingen te doen, zoals naaien, breien en haken.
  • Marianne van den Berg (6 april 2018): Heb al enige tekenlessen gehad van Nisett. 7 April ga ik weer beginnen. Lessen volgens de methode van Charles Barque. Moet zeggen...is een goeie methode om tekenen te leren en het resultaat....dat had ik nooit gedacht,voor een beginner als ik,echt verbluffend. Als ik thuis teken,ben ik eigenlijk "onbereikbaar". Heb er veel zin in om weer met de lessen te beginnen. Is gewoon fijn om les te hebben van Nisett. Ze is kritisch,duidelijke uitleg en een ongedwongen sfeer. De schilderrijen van Nisett,zijn erg realistisch, daar hou ik van.
  • Krijn Oostrom (5 april 2018): Sinds enige tijd volg ik de tekenlessen bij Nisett. Tekenen doe ik graag, maar op beginnersniveau. Nisett geeft les volgens de methode van Charles Bargue. Mijn ervaring met deze methode is inmiddels, dat je op een ogenschijnlijk eenvoudige manier tot een verbluffend eindresultaat komt. Elke keer sta ik versteld van mijn vorderingen. De lessen worden op een prettige manier en in een inspirerende omgegeving gegeven.
  • lydia (10 maart 2015): Niset is een natuurtalent ze schildert prachtig Ze is een vrouw met heel veel gevoel en Inlevingsvermogen waardoor ze de persoon Zo kan schilderen dat het karakter ook spreekt In het schilderij