Schrijf in mijn gastenboek

Wil je met mij in contact komen, stuur me dan een bericht via het reactieformulier

 • Herma van den Tempel (30 november 2020): in deze tijd was het voor mij nodig op zoek te gaan naar een nieuwe hobby en die heb ik in het schilderen gevonden. Nisett geeft hele goede aanwijzingen in een hele fijne sfeer. Zo bezig zijn met meerdere mensen, bij elkaar kijken en ontspannen geconcentreerd leren schilderen is heel erg leuk en inspirerend.
 • william stegink (9 mei 2020): hoi nisett, ik heb je werk bekeken en ik vind het er goed uit zien ga zo door. gr.william uit tilburg
 • Lea (24 december 2019): Ik heb nu een aantal schilder- en tekenlessen gedaan bij Nisette. Zij is een enthousiast en deskundig docent en ik volg haar lessen met veel plezier en …. wat ook niet onbelangrijk is …. met hele leuke en verrassende resultaten.
 • Sietske van Mullem (7 december 2019): Ik heb nu 6 lessen gehad en het is leuk!!! Nisette is zo enthousiast in het lesgeven, ze kan heel goed overbrengen wat ze bedoelt en ik heb er al zoveel van geleerd. Heb me ook al opgegeven voor januari en hoop nog vele lessen te volgen. Groetjes, Sietske.
 • Jos van der Laan (4 december 2019): Heb bijna de eerste reeks lessen afgerond en kijk met plezier terug. Goede uitleg van Nisett met ruim voldoende tijd voor een ieder om je tekenvaardigheden op een beter niveau te krijgen. Kan het iedereen aanraden om bij Nisett tekenles te nemen. Ook de locatie Hoek 29 is een inspirerende omgeving.
 • Jolanda Pos (11 juli 2019): Voor mijn moeders verjaardag hebben mijn twee broers en ik onlangs een workshop schilderen op steigerhout gevolgd bij Nisett. Mijn moeder was de enige met schilderervaring. We hebben een heerlijke middag gehad. Dankzij de ontspannen en warme aandacht van Nisett hebben we onszelf en elkaar verrast met ons schilderij. Met fijne eighties muziek op de achtergrond hadden we een onvergetelijke familie middag.
 • Iteke Hoogendoorn (24 juni 2018): Ik volg al 1 jaar op de vrijdagochtend met veel plezier de schilderlessen bij Nisette. Het is altijd super gezellig . We schilderen met een niet te grootte groep. Dus ieder krijgt altijd de aandacht die je op sommige momenten nodig hebt. Ik ben altijd weer onder de indruk wat we allemaal onder haar leiding kunnen maken. Het is ook leuk om de creaties van je mede cursisten te volgen. Jammer dat het nu vakantie is, ik zal de gezellige lessen zeker missen
 • Nel de Mooij (14 mei 2018): Nel ( 3 mei 2018) : Een zeer geslaagde en leerzame middag, als verassing voor een 60 jarige vriendin. Het schilderen met acrylverf op een blok hout, was heel leuk om te doen. Nisett gaf goede tips, en hielp mee om een " op setje " te maken, als start voor het schilderen. Zij kwam regelmatig even langs lopen, om hulp aan te bieden, dat was heel prettig. Echt, een aanrader, zo`n workshop als verrassing voor een jarige.
 • Annemieke Boeters (3 mei 2018) (11 mei 2018): Samen met mijn twee kleinkinderen van 14 en 8 jaar heb ik de workshop "rivierstenen beschilderen" gedaan. Het was voor ons alle drie een hele leuke en gezellige workshop met als resultaat enkele mooie met mandala's beschilderde rivierstenen. Een aanrader voor grootouders met kleinkinderen. Bedankt Nisett.
 • Nel Bakker (24 april 2018): Onlangs hebben wij bij Nisett een workshop steigerhout schilderen gedaan met een groepje vriendinnen. Wat een leuke leerzame middag. We gingen allen trots met een mooi zelf geschilderd kunstwerk naar huis, mede dankzij de goede begeleiding. Hoek 29 is een fijne plek om een workshop te doen, alles was goed verzorgd. Nog bedankt voor de gezellige middag.
 • Elizabeth van der Ben (8 april 2018): Ik heb de schilderlessen met plezier gevolgd. Veel geleerd over licht en donker, schaduw, diepte, etc. Heb best wel veel geschilderd in een jaar. Vond het erg leuk! Ook interessant om te zien hoe en wat de anderen in de groep schilderen. Erg leerzaam. Even de tijd nemen om bij anderen te kijken. Ik ben nu gestopt, want het moestuinseizoen gaat beginnen. Best druk. Daarnaast vind ik het ook leuk om andere creatieve dingen te doen, zoals naaien, breien en haken.
 • Marianne van den Berg (6 april 2018): Heb al enige tekenlessen gehad van Nisett. 7 April ga ik weer beginnen. Lessen volgens de methode van Charles Barque. Moet zeggen...is een goeie methode om tekenen te leren en het resultaat....dat had ik nooit gedacht,voor een beginner als ik,echt verbluffend. Als ik thuis teken,ben ik eigenlijk "onbereikbaar". Heb er veel zin in om weer met de lessen te beginnen. Is gewoon fijn om les te hebben van Nisett. Ze is kritisch,duidelijke uitleg en een ongedwongen sfeer. De schilderrijen van Nisett,zijn erg realistisch, daar hou ik van.
 • Krijn Oostrom (5 april 2018): Sinds enige tijd volg ik de tekenlessen bij Nisett. Tekenen doe ik graag, maar op beginnersniveau. Nisett geeft les volgens de methode van Charles Bargue. Mijn ervaring met deze methode is inmiddels, dat je op een ogenschijnlijk eenvoudige manier tot een verbluffend eindresultaat komt. Elke keer sta ik versteld van mijn vorderingen. De lessen worden op een prettige manier en in een inspirerende omgegeving gegeven.
 • lydia (10 maart 2015): Niset is een natuurtalent ze schildert prachtig Ze is een vrouw met heel veel gevoel en Inlevingsvermogen waardoor ze de persoon Zo kan schilderen dat het karakter ook spreekt In het schilderij