• expositie Sta-art

  21 januari 2019

  Het is alweer even geleden dat ik hier in mijn blog hebt geschreven. Het ontbreekt soms aan tijd en inspiratie. 

  Momenteel exposeer ik met nog een paar kunstenaars in de mooie galerie van STA-ART in Alphen aan den Rijn tot 21 februari.

  Het cursus seizoen is weer begonnen. Deze week starten de teken en schilderlessen bij Hoek 29. Alle groepen zitten vol. Alleen de vrijdagochend groep heeft nog twee plekjes. De trouwe cursisten moesten lange tijd geduld hebben met het oefenen van grisailles, (d.w.z in een wit en bruin en alle tonen die daartussen zitten) Zo schilderden ze een stilleven, portret, doek ect...om schaduw / licht / vorm te gaan zien.  Met deze mooie basis gaan we nu los naar groter werk en kleur. Het resultaat is te zien in de expositie die er van 19 mei tot 30 juni bij Hoek 29 komt.

  Nog een tip. Mocht je een leuke workshop willen doen met een paar vriendinnen (zoals schilderen op steigerhout) dan kunnen we een datum prikken.

  Lees meer >> | 647 keer bekeken

 • Hoek 29

  17 april 2016

  Sinds maart 2016 zijn wij met 6 kunstenaars gevestigd in Hoek 29 te Bodegraven. Dit is een prachtige locatie waar wij werken, exposeren en workshops geven. Regelmatig zullen er gastexposanten zijn. Kortom een perfect sfeervolle locatie welke bruist van de activiteiten. Het adres is Marktstraat 29 in Bodegraven. Openingstijden: dinsdag van 10.00 tot 14.00 vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 16.00.

  Lees meer >> | 1461 keer bekeken

 • 3 zusjes op steen

  10 maart 2015

  Mooie opdracht. Een man wou zijn vrouw verrassen met een portret van hun 3 dochters. Ze waren al even klaar en ik heb er zelf ook nog een aantal weken van kunnen genieten, maar nu zijn ze toch echt weg. Dat is soms moeilijk afscheid nemen, het is toch eigen als je er zo intensief aangewerkt heb.

  De dag daarna kreeg ik een telefoontje van de vader, zijn vrouw was helemaal blij met deze mooie verrassing van hun 3 prachtige meiden voor hun 12,5 jarig huwelijksfeest. Wat een mooi cadeau. Zelf heb ik wat moeite met de gaatjes in het gezicht, maar dit was hun wens, ze wilden het zo naturel mogelijk omdat het op steen is.

  Lees meer >> | 1235 keer bekeken