Een geschilderd portret van uw partner, kind, kleinkind, ouders of van uzelf heeft altijd iets bijzonders. Een portret weerspiegelt de ziel, de geest, het karakter van de geportretteerde en weet daardoor altijd weer te fascineren. Het portret openbaart zich als het ware steeds opnieuw aan de kijker en lijkt telkens nieuwe details prijs te geven.

Ik ga als volgt te werk; na een kennismakingsgesprek en na duidelijk is wat de wensen zijn doe ik de fotoshoot. waarna we gezamenlijk de beste uitkiezen voor het portret. Er kan ook van een aangeleverde foto gewerkt worden als deze geschikt is.  Bij een postuum portret heb ik een zo duidelijke mogelijke foto nodig.

Het portret wordt in meerdere lagen opgebouwd waarbij ik u tussendoor op de hoogte houd. Mijn gemiddelde werktijd aan een portret in opdracht is 2 maanden, afhankelijk van hoeveel opdrachten ik heb lopen kan het ook langer duren.

Voorafgaand aan het schilderen van een opdracht vraag ik u 30% aan te betalen. Pas wanneer u tevreden bent met het resultaat, betaald u het restant.

Prijzen variëren met het formaat van het portret. 30x40 begint bij € 600,-,- incl btw.

Voor meer informatie kunt u mij mailen of bellen. nieske35@hotmail.com of telnr: 06-15263957