De vorige edities waren gezellig en leerzaam, daarom voor 2021 al nieuwe datums om in te schrijven.

 

Tweedaagse natuur-special Schilder de mooiste wolkenluchten, die ene prachtige  boom, een lieflijk landschap of die mooie spiegeling in het water. Dit en veel meer gaan we doen in deze twee dagen. 

Dit weekend verdiepen we ons in wolken, bomen, water, natuur en landschap. Er wordt binnen en buiten gewerkt. dd: 15 en 16 mei of 3 en 4 juli. We werken van 10.00 tot 16.00 en kunnen eventueel ook naar het tegenoverliggende Rosarium om buiten te werken.

   

Tweedaagse portret-special.  Terug naar de basis, voor beginners en gevorderden. De eerste dag schilderen we in sepia/grisaille kleuren, de tweede dag schilderen we in kleur waarbij ik een demo geef van huidskleuren mengen. Deze twee dagen lang verdieping in portretschilderen zet je weer een stap verder in je schilderproces. Je gaat met twee door jou geschilderde portretten naar huis. Deze special vind plaats in de week van kerst, 21 en 22 december. In de zomer van 2021 in het weekend van 5 en 6 juni  of 23 en 24 juli van 10.00 tot 16.00 

  

 

Een tweedaagse special kost € 140,- (excl materiaal)  of € 160,- inclusief materiaal (excl canvas doek) Inclusief koffie/thee taart, frisdrank en lekkers. 

We werken met een kleine groep van maximaal 8 deelnemers.

Je mag met acryl of olieverf schilderen.

De schilder special wordt gegeven in Galerie/kunstwerkplaats Hoek 29 in het centrum van Bodegraven. Zuid-Holland, Groene hart.