Tweedaagse natuur-special Schilder de mooiste wolkenluchten, die ene indrukwekkende boom, een lieflijk landschap of die mooie spiegeling in het water. Dit en veel meer gaan we doen in deze twee dagen. 

Dit weekend verdiepen we ons in wolken, bomen, water, natuur en landschap. Er wordt binnen en buiten gewerkt. Je kan kiezen uit twee datums: het weekend van 19 en 20 juni of het weekend van 10 en 11 juli. We werken van 10.00 tot 16.00 en kunnen eventueel ook naar het tegenoverliggende Rosarium om buiten te werken.

Tweedaagse portret-special. Terug naar de basis, voor beginners en gevorderden. We schilderen vooral in grisaille, een mooie methode om veel te leren. Deze twee dagen lang verdieping in portretschilderen zet je weer een stap verder in je schilderproces. Deze special vind plaats in het weekend van 12 en 13 juni van 10.00 tot 16.00

Een tweedaagse special kost € 140,- (excl materiaal)  of € 160,- inclusief materiaal (excl canvas doek) Deze dagen zijn geheel verzorgd met koffie/thee/lekkers en een heerlijke lunch.

We werken met een kleine groep van maximaal 8 deelnemers.

Je mag met acryl of olieverf schilderen.

De schilder tweedaagse wordt gegeven in Galerie/kunstwerkplaats Hoek 29 in het centrum van Bodegraven.