Een heel weekend lang werken aan je schilder of teken skills in een onstpannen omgeving.

reacties van vorige deelnemers waren: 

  • Ik heb ontzettend veel geleerd en met veel plezier geschilderd.
  • Super leerzame dagen gehad.
  • Heerlijk een heel weekend voor mezelf, doen wat ik echt fijn vind
  • Duidelijke lesinstructies gekregen iedere keer dat ik vast liep en kon daardoor weer verder
  • Gezellig weekend gehad en veel nieuws aangereikt gekregen.

 

Tweedaagse natuur-special Schilder of teken de mooiste wolkenluchten, die ene prachtige  boom, een lieflijk landschap of die mooie spiegeling in het water. Dit en veel meer gaan we doen in deze twee dagen. Als je dit weekend tekent dan werk je met verschillende materialen en technieken.

Dit weekend verdiepen we ons in wolken, bomen, water, natuur en landschap. dd:  27 en 28 maart of het weekend van 3 en 4 juli. We werken van 10.00 tot 16.00

   

 

Tweedaagse portret-special.  Terug naar de basis, voor beginners en gevorderden. De eerste dag schilderen we in sepia/grisaille kleuren, de tweede dag schilderen we in kleur waarbij ik een demo geef van huidskleuren mengen. Deze twee dagen lang verdieping in portretschilderen zet je weer een stap verder in je schilderproces. Je gaat met twee door jou geschilderde portretten naar huis. Je kan kiezen uit de volgende weekenden. 10 en 11 april, 17 en 18 april of  5 en 6 juni  of 23 en 24 juli van 10.00 tot 16.00   Degene die dit weekend voor de tweede keer doen of al meer ervaring hebben, kunnen van een eigen foto werken.

   

Tweedaagse portret technieken en expressief. Dit weekend leren we technieken, hoe teken je een mond, een oog etc.... en vervolgens ga je los in een portret, schilder vrij en expressief met enigzins kloppende verhoudingen. Dit wordt een verrassend veelzijdig weekend. dd. 1 en 2 mei.

 

 

Een tweedaagse special kost € 140,- (excl materiaal)  of € 160,- inclusief materiaal (excl canvas doek) Inclusief koffie/thee taart, soep bij de lunch. Voor de natuurspecial geld, als je kiest voor tekenen excl materiaal € 140,- met materiaal € 150,-

We werken met een kleine groep van maximaal 6 deelnemers. Je kan alleen zitten, samen of met zijn drieen. (kom je met een vriendin dan kan je samen in een kamer) er is keuze uit meerdere ruimtes. 

Je mag met acryl of olieverf schilderen. de Natuurworkshop kan ook als teken weekend, je werkt dan met verschillende materialen.

Special vogel of bloem op hout  In de ochtend teken je je onderwerp als voorstudie met pastelkrijt om vervolgens in de middag met olie of acrylverf aan de slag te gaan waarbij je kan kiezen uit diverse voorbeelden. Dd 10 april. van 10.00 tot 16.00. Voor 75,- heb je een gezellig leerzame dag, incl materiaal, koffie/thee en taart, en soep bij de lunch. 

De teken en/of schilder special wordt gegeven in Nieuwerbrug, Zuid-Holland. centraal gelegen in het Groene Hart aan de A12